Cele 5 zodii protejate ca prin minune de absolut orice rău! – TOP Stiri
ARTICOLE

Cele 5 zodii protejate ca prin minune de absolut orice rău!

Exista minuni, si chiar la orice pas. Fie ca sunt facute de divinitati, fie ca sunt facute de oameni, chiar si animale. Urmatoarele 5 zodii vor reprezenta cele mai protejate de orice rau ce dorest sa-i patrunda mintile.

Loading...

Rac

Tot raul spre bine, intotdeauna isi spun asta nativii raci cand incep un lucru, si nu sunt atat de siguri pe ei. Le lipseste stima de sine iar asta se cunoaste de la o posta. O mica lucrare privind aceasta categorie nu strica dragi nativi, caci este spre binele vostru! Iar perioada urmatoare chiar v-ar putea ajuta, aceasta protejandu-va de fiecare rau, puteti sa va duceti la bun sfarsit fiecare plan, gand.

Leu

Totul pentru voi incepe de la 0. Nu aveti nevoie de un impuls, fie ca e vorba de un job luat pe “pile” si nu pe merit, sau fie ca e vorba de o suma de bani de bun inceput pentru binele vostru. Nu va simtiti in largul vostru daca nu faceti totul dupa cum va doriti. Si asta, este un lucru de apreciat, iar astrele va vor rasplatii cu o perioada ce va fii intocmai de partea voastra, reusind sa evitati fiecare rau posibil.

Fecioara

Loading...

Fecioarele sunt bine dispuse in perioada asta, iar faptul acesta ii va ajuta si pe ceilalti sa treaca mai repede peste greutatile vietii, care nu mereu sunt usoare. Deseori fiecare om se intalneste cu o problema, iar fecioarele, sunt acolo sa ii ajute, indiferent de problema, sau ce fel de nevoie ar avea. Astrele, pentru a-i rasplatii, ii vor “instala” un scut “anti-griji” pentru ca acestia sa isi continue treaba. Pentru prieteni, esti capabil de orice si esti convins ca merita efortul, atat timp cat vezi pe chipul lor o lumina noua de speranta.

Balanta

Balantele sunt oamenii ce au nevoie deseorri de cel mai mult ajutor. Intra mai mereu in belele iar asta ii va pune pe picioare in cele din urma. Oamenii pe care ii au, reprezinta felul in care acestia se comporta cu ei insisi, si felul in care sufletul lor este. Perioada urmatoare este de-al dreptul una perfecta pentru ei, lucrurile rele vor fugii de ei ca dracu de tamaie.  Va fi greu sa te imparti intre cele doua planuri carora le acorzi la fel de multa importanta.

Scorpion

Nativii acestei zodii sunt printe cei mai rasfatati. Au intotdeauna, au avut, si vor avea fix ceea ce isi doresc. Iar asta, ii va schimba pe deplin. Vor ajunge in cele din urma sa ofere mai mult ajutor decat obisnuiau sa faca, iar asta este cu adevarat uimitor, si spre binele lor, iar de aceea, raul ce avea planuri de a le strica lucrurile, va lua o pauza.  Decat sa stai si sa-ti faci atatea procese de constiinta ca nu stii cum sa iesi dintr-un impas, mai bine te-ai elibera de griji si temeri si ti-ai pune imaginatia bogata la treaba. sursa:hazdenecaz.eu

Loading...
Cele 5 zodii protejate ca prin minune de absolut orice rău! was last modified: December 30th, 2018 by admin

Leave a Comment