4 zodii care își sacrifică viața pentru persoana iubită! – TOP Stiri
ARTICOLE

4 zodii care își sacrifică viața pentru persoana iubită!

Greu mai găseşti persoane ce să îşi dea interesul foarte mult pentru persoana iubită, însă nativii acestor 4 zodii sunt interesaţi la maxim de persoana lângă care sunt mereu aproape! Aceste 4 zodii îşi sacrifică viaţa pentru persoana iubită, iar tot timpul pe care aceştia îl au liber, îl dedică mai mereu persoanei iubite, fără a cere ceva în schimb.

Loading...

BERBEC

Profilul amoros al Berbecului este asemanator cu cel al unui “cuceritor”. Berbecul iubeste placerea si se distinge prin actele sale impulsive. Din punct de vedere amoros este un romantic innascut. Acest temperament de foc face din el un amant ideal: Berbecului ii place sa surprinda cu un preludiu bine facut si aici este farmecul sau. Feriti-va de monotonie daca vreti sa tineti un berbec langa voi.

Spirit cuceritor, amant ideal, impulsiv si impetuos, Berbecul stie cum sa isi foloseasca artefactele originale pentru a seduce pe cineva pe care a pus ochii. Berbecul exceleaza in negocieri, iar abilitatile sale de orator ii permit accesul la functiile de conducere cu usurinta. Latura sa castigatoare si competitiva il pot propulsa cu usurinta in profesii de preferinta non-sedentare.

SĂGETĂTOR

Acest semn zodiacal este un cuceritor in dragoste care apreciaza relatiile explozive si are o atractie puternica pentru relatiile amoroase carnale. Fugind de monotonie si rutina, Sagetatorul isi asuma rolul de amant “ideal”, pentru ca stie sa surprinda placut de fiecare data. Temperamentul sau de foc il face sa aiba o dorinta puternica de a rupe monotonia cotidiana si il ajuta sa fie spontan si placut.

Fiind foarte creativ si datorita optimismului sau natural si abilitatilor sale oratorice, acest nativ se face usor remarcat. Bun vorbitor, el duce uneori lipsa de discernamant. Se intampla chiar sa ascunda realitatea cu buna stiinta pentru a-si face viata mai pe placul sau. Nevoia sa constanta de reinnoire este greu de suportat, pentru ca acest nativ este intotdeauna gata de plecare.

Loading...

Este, de asemenea, o persoana care gestioneaza cu greu conflictele si crede ca gaseste armonia in schimbari. Decat sa isi arate dezacordul si sa se enerveze, Sagetatorul prefera mai degraba sa fuga. Acest semn este constient de faptul ca la suparare, discursul sau poate depasi motivul neintelegerii, iar mai tarziu ar putea regreta cele spuse!

LEU 

Profilul amoros al Leului este legat de o creativitate care nu lasa pe nimeni indiferent. Regal si loial, naivitatea lui este cunoscuta de toti si, uneori, ii joaca feste. De fapt, de multe ori se arata prea increzator. Cald, Leul da dovada de creativitate pentru a-i convinge pe ceilalti si pentru a se face ravnit. Foarte elegant, Leul indragostit este un romantic care stie cum sa se foloseasca de artificii pentru a fi ascultat si remarcat.

Leul starneste gelozia si de multe ori se spune ca este arogant, inflexibil si manipulator. Uneori autoritar, fermitatea sa ii serveste pentru a se impune. In anturajul sau este cel care starneste gelozia, iar acest lucru ii place! Este foarte naiv si de multe ori este pacalit cu doar cateva linguseli.

Faci o pauza, acum, revizuiesti strategia, si apoi o iei de la capat, cu alte forte si alte intentii. Dupa aceea lucrurile vor evolua mult mai bine, deci un punct critic acum poate fi chiar benefic, pentru ca trage un semnal de alarma ca nu ai ales, initial, directia cea mai buna. A doua oara da!

CAPRICORN

Aparent foarte increzator, acestui semn ii este de fapt foarte greu sa isi arate adevaratele sentimente, mai ales atunci cand vine vorba de dragoste sau prietenie. Plin de certitudini, Capricornul este derutat atunci cand trebuie sa isi arate emotiile si cel mai bine se simte intr-o relatie ajunsa la maturitate.

Persoana de casa, conservator si de multe ori pesimist, Capricornul nu apreciaza schimbarile. Acestui terian ii este greu sa se schimbe cand este sigur de calea pe care a decis sa o urmeze. Aceasta lipsa de adaptabilitate ii este de multe ori reprosata, chiar daca isi asuma de multe ori un rol unificator in cadrul unui grup. sursa:hazdenecaz.eu

Loading...
4 zodii care își sacrifică viața pentru persoana iubită! was last modified: December 30th, 2018 by admin

Leave a Comment