2019 – Anul în care Zodiile își întâlnesc sufletele-pereche – TOP Stiri
ARTICOLE

2019 – Anul în care Zodiile își întâlnesc sufletele-pereche

Ce suflet–pereche va întâlni fiecare semn zodiacal în 2019 ?

Un suflet-pereche pentru fiecare semn al zodiacului: această afirmație vă pare absurdă, chiar improbabilă? Cu toate acestea, semnul zodiacal ne spune multe despre persoanele care sunt cel mai probabil compatibile cu noi.

Loading...

În funcție de faptul că suntem născuți sub semnul zodiei Berbec, Capricorn sau Pești, vom avea o șansă să experimentăm o poveste de dragoste frumoasă cu oameni născuți sub anumite semne zodiacale. Sufletele-pereche ne sunt harazite de astre și trebuie să încercăm să identificăm aceste « perechi » zodiacale care ne completează ființa și ne întregesc inimile.

În anul 2019 încercați să va găsiți sufletul-pereche potrivit recomandărilor făcute de astrologi.

BERBEC

Berbecii sunt ființe rebele care doresc să se înconjoare cu oameni care sunt la fel de entuziasmați și încrezători ca și ei. Ei găsesc adesea potrivite persoanele care pot ține pasul cu ei în cucerirea lumii. Sufletele pereche ce sunt destinate Berbecilor au o personalitate dinamică, sunt firi iuți și aprige, au spiritul de aventură în sânge și nu se dau în lături de la nici o nebunie alături de Berbeci.

Sufletele-pereche pentru Berbec sunt: ​​Berbec, Leu, Săgetător, Gemeni și Vărsător.

TAUR

Nativii Taur sunt ființe cinstite și loiale, care simt nevoia de a întâlni oameni cu astfel de virtuți. Le place să simtă că jumătatea lor are ochii numai pentru ei.

Taurii vor simți nevoia de liniște și tihna casnică în 2019, iar sufletele pereche care îi pot însoți pe parcursul acestui an sunt firi terestre, calme, și rezervate, nativi ai semnelor de Pământ sau de Apă. Calmul și încrederea sunt absolut necesare nativilor Taur.

Sufletele-pereche pentru Taur sunt: ​​Rac, Capricorn, Fecioara și Pește.

GEMENI

Gemenii sunt inconstanți și instabili în dragoste, de obicei se înconjoara cu ființe speciale, care le pot oferi libertate și lejeritate în viața de zi cu zi. Au nevoie de nativi puternici care să îi susțină, să le dea imboldul necesar pentru a parcuge împreună povestea lor de iubire. Sunt stimulați de zodii ambițioase și dinamice, care îi susțin și îi ajută moral.

Sufletele-pereche pentru Gemeni sunt: ​​Leul, Balanță, Berbecul și Vărsătorul.

RAC

Racul iubește să se înconjoare cu oameni inteligenți, care pot stimula intelectul lor și cu care nu se vor plictisi. În dragoste, le place, de asemenea, că jumătatea lor să le arate cea mai mare afecțiune posibilă. Sunt atrași de semne pasionale care iubesc intens și profund, semne de Apă sau de Pământ. Sufletele pereche îi completează și îi fac să se simtă în siguranță, iubiți și adorati.

Sufletele-pereche pentru Rac sunt: ​​Scorpion, Taur, Peșți și Fecioara.

LEU

În dragoste, Leului îi place să fie surprins și să fie ținut în suspans de partenerul lor. Chiar dacă simt nevoia de a se înconjura cu oameni în care se încreadă, ei se bucură, de asemenea, că jumătatea lor menține o formă de mister. Leii au nevoie de suflete-pereche care le stimulează imaginația și îi țin în priză. Sunt aventuroși și pasionali, așa că partenerii lor trebuie să fie la fel.

Sufletele-pereche pentru Leu sunt: ​​Gemenii, Balanță, Săgetătorul și Berbecul.

Loading...

FECIOARA

Fecioara trebuie să se înconjoare cu oameni sofisticați și distinși. Nativii Fecioara simt nevoia să aibă un partener pe care se poate baza în orice împrejurare.

Este esențial că Fecioarele să aibă incredereiar sufletele pereche le dau această convingere că sunt iubiți și ajutăți. Nu vor să își dezvăluie slăbiciunile, dar Fecioarele au la fel de multă nevoie de dragoste ca noi toți, chiar dacă nu par sensibili.

Sufletele-pereche pentru Fecioara sunt: ​​Scorpionul, Capricornul, Racul și Taurul.

BALANȚA

Nativii Balanță sunt firi iubitoare care încearcă să se înconjoare cu oameni la fel de inteligenți ca și ei, dotați cu o frumusețe fizică incontestabilă și care prezintă o mare încredere în sine. Au nevoie de o prezența fascinantă alături de ei, de un suflet pereche care să îi completeze și să îi înțeleagă întru totul.

Sufletele-pereche pentru Balanță sunt: ​​Gemenii, Vărsătorul, Săgetătorul și Leul.

SCORPION

Scorpionii sunt ființe pasionale în dragoste, care exprimă direct dorința. Au nevoie de a se înconjura cu oameni care sunt la fel de onești și angajați total în relație. Sufletele-pereche cu care rezonează sunt capabile să le surprindă, sunt oameni cu care nu se vor plictisi niciodată. Scorpionul simte dorința pentru un partener la fel de iubitor și pasional ca el, semn de Apă sau de Pământ.

Suflete-pereche pentru Scorpion sunt: ​​Pește, Fecioară, Capricorn și Cancer.

SĂGETĂTOR

Sagetatorii sunt nativi care mai presus de toate care iubesc independența și libertatea. În dragoste, ei simt nevoia de a se înconjura cu oameni care îi vor încuraja în numeroasele lor proiecte, dar vor fugi de cei care au tendințe posesive. Sufletele-pereche care rezonează la dorințele lor sunt nativi din semne puternice și dinamice.

Suflete-pereche pentru Săgetător sunt: ​​Leul, Vărsătorul, Berbecul și Balanță.

CAPRICORN

Capricornii sunt de obicei deosebit de exigenți, inclusiv în relațiile sentimentale. Au nevoie de parteneri calmi, eleganți și încrezători, cu care pot construi o relație sănătoasă și durabilă. Se simt confortabil atunci când iubesc persoane cu care comunica pe aceeași lungime de undă, zodii de Apă sau de Pământ.

Suflete-pereche pentru Capricorn sunt: ​​Pește, Taur, Fecioară și Scorpion.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii se bucură să se înconjoare de oameni distractivi, amuzanți,  cu o doză de nebunie și un simț al umorului deosebit de dezvoltat. Nu pot funcționa alături de parteneri care le îngrădesc libertatea și îi incorseteaza. Este nevoie de încredere, iar natviii care le sunt suflete-pereche sunt născuți în zodii de Aer sau de Foc.

Suflete-pereche pentru Vărsător sunt: ​​Balanță, Berbecul, Gemenii și Săgetătorul.

 PEȘTI

Peștii sunt nativi sensibili, cu un simț creator dezvoltat, cărora le place să se înconjoare cu oameni din mediul artistic, cu care vor avea schimburi intelectuale interesante și pline de satisfacții. Simt nevoia să reflecteze aceleași preocupări iar sufletele-pereche îi vor susține și înțelege.

Sufletele-pereche pentru Pești sunt: Cancerul, Scorpionul, Capricornul și Taurul. sursa:ce-spun-astrele.ro

Loading...
2019 – Anul în care Zodiile își întâlnesc sufletele-pereche was last modified: December 18th, 2018 by admin

Leave a Comment